VI GJØR BERGEN LYSERE!

Stort utvalg av alt innen belysning. Besøk vår butikk i dag!

VELKOMMEN TIL LYS-HUSET

Vår butikk finner du på Nyborg i Åsane (vis à vis Plantasjen). Her er vi lokalisert i eget bygg, og vi kan tilby våre kunder et rikholdig utvalg av lamper, lyskilder, ovner og installasjons-/elmateriell og gaveartikler.

Vi kan også tilby leveringsavtaler på lyskilder til næringslivet.

Lys-Huset vektlegger kunnskap og god service. Kunnskap har vi tilegnet oss gjennom 38 års drift og tett samarbeid med våre leverandører.

Da vi er en frittstående butikk uten bindinger til kjeder, medfører dette at vårt vareutvalg fornyes løpende. I tillegg står vi friere til å skaffe varer som normalt ikke lagerføres i vår forretning.

Vi forsøker bevisst å opprettholde et varespekter som apellerer til de ulike kundegruppene. Derfor kan vi tilby lamper i et stort spekter, fra det moderne, minimalistiske og til det mer tradisjonelle.

Ta turen innom og se vårt rikholdige sortiment, produkter på nett viser kun et utvalg av det vi kan tilby.

INSPIRASJON

Vi kan tilby et stort utvalg av belysning til alle rom, både for tradisjonelle og moderne hjem.

LEVERANDØRER

For å kunne tilby vårt brede sortiment innen belysning, er vi avhengig av gode samarbeidspartnere. Under finner du linker til våre produsenter og leverandører, der deres produktspekter er vist. Vi lagerfører ikke alle modeller, men skaffer gjerne tilgjengelige produkter på forespørsel.